ساخت سوله - سوله سازی|ساخت سوله|سوله سبک
607
rtl,post-template-default,single,single-post,postid-607,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

ساخت سوله

ساخت سوله

ساخت و طراحی سوله : ساخت و طراحی سوله عملیاتی پیچیده و بسیار مهم می باشد. ساخت سوله ها به طور کلی با استفاده از فولاد استفاده می شود اما ما باید به گونه ای سوله را طراحی کنیم که کم ترین میزان فولاد را در آن استفاده نماییم و استاندارد ها را در آن رعایت کنیم در ادامه ی متن چگونگی ساخت و طراحی یک سوله ی مرغوب و عالی را برایتان شرح می دهیم. تا شما هم بتوانید یک سوله ی عالی و با کیفیت بسازیم .

ساخت سوله ای مرغوب نیازمند رعایت چندین نکته می باشد که در متن زیر این نکات ذکر شده است:

رعایت استاندارد های سوله سازی

موضوع مهم برای ساخت و طراحی یک سوله ی مرغوب در ابتدا رعایت استاندارد های سوله سازی می باشد. سوله ها باید با استفاده از مصالح مرغوب ساخته شود طول استاندارد یک سوله در حدود ۶ متر می باشد.

شیب استاندارد سوله ها در ایران نیز در حدود ۲۰ در صد می باشد. دهانه ی سوله های صنعتی در ایران نیز در حدود ۳۰ تا ۶۰ متر است. برای ساخت سوله ی مرغوب اطلاع از این  ویژگی ها بسیار مهم می باشد. استفاده از مصالح مرغوب در ساخت و طراحی سوله در کیفیت سوله تاثیر مستقیم  دارد.

ساخت و طراحی سوله با استفاده از نرم افزار ها

طراحی سوله ها معمولا با استفاده از نرم افزار هایی خاص انجام می گیرد . نرم افزار هایی که برای طراحی سوله ها مورد استفاده قرار می گیرد دارای پیچیدگی خاصی می باشد به همین دلیل باید زیر نظر مهندسین طراح که در این زمینه تخصص دارند انجام پذیرد. در این صورت می توان یک سوله ی خوب را طراحی نمود. نرم افزارهایی که در طراحی سوله مورد استفاده قرار می گیرد etabs ،safe، sap 2000 می باشد. طراحی های سوله، معمولا در کارخانه ها انجام می گیرد. طول و شیب سوله معمولا به شرایط باران و برف بستگی دارد و در ایران استاندارد های گفته شده در مقابل باران و برف معمولا دارای مقاومت می باشد. امروزه طراحی و ساخت سوله های خرپایی بسیار توصیه می شود چرا که موارد بالا در آن رعایت شده است و مزایای زیادی دارد.

انواع سوله, بهترین سوله, خرپا سوله, خرید سوله, ساخت سوله های خرپایی, سوله, سوله خرپایی, سوله های خرپایی, طراحی سوله, فروش سوله های سبک

سوله ها : یکی از فاکتورهای مهم در ساخت سوله تجهیزات موجود در کارخانه است هرچه این ابزارآلات پیشرفته تر و مجهز تر باشند سوله ساخته شده کیفیت بالاتر و قابلیت های بهتری نیز خواهند داشت .

بدنه سوله ها :

ساخت بدنه سوله و به طور کلی ساخت سوله در محیط کارخانه صورت می گیرد بدنه سوله با متریال مختلفی پوشش داده می شوند این پوشش دهی به دلایل زیر انجام می شود :

  • هزینه ی پایین و به صرفه تربودن
  • استحکام و ایمنی بیش تر سازه
  • امکان بازیافت قطعات و پوشش سوله
  • سرعت بالاتر نصب و اجرای سوله
  • ظاهری زیباتر
  • عایق بندی بهتر در مقابل نفوذ سرما و گرما

این ها همه مزایای پوشش بدنه سوله نسبت به دیوارکشی سوله بودند .

سقف سوله :

سقف سوله نیز همانند بدنه سوله با مصالح مختلفی پوشش داده می شود تا سوله از گزند عوامل زیست محیطی چون باد و باران و برف در امان بمانند . پوشش سقف سوله :

  • ورق های گالوانیزه
  • ایرانیت ها
  • انواع فایبر گلاس ها
  • پلی کربنات ها
  • سندویچ پانل های سقفی

سقف سوله قسمت مهمی از سوله است که باید بسیار با دوام و مستحکم ساخته شوند که این امر به طول عمر سوله کمک بسزایی می کند .

قیمت سوله :

برای ساخت سوله باید پارامترهای زیادی را مورد توجه قرار بدهیم یکی از این پارامترها که بسیار هم مهم است قیمت و هزینه های تمام شده ی سوله است که می توان مقدار تقریبی آن را با توجه به عواملی تخمین زد . یکی از این عوامل روش ساخت سوله است به طور مثال سوله هایی به روش خرپایی بسیار ارزان تر و به صرفه تر از سایر انواع سوله ها ساخته می شوند . محیط احداث سوله نیز در این زمینه تاثیر گذار است در محیط هایی که زلزله خیز است یا میزان بارش برف و باران و وزش باد درآن زیاد است نیاز به فونداسیون قوی تر و سازه هایی مستحکم تر است که به طبع هزینه های ساخت هم بالاتر می رود .

انواع سوله ها, خرپا سوله, خصوصیات سوله ها, سوله خرپایی, سوله سبک, مزایای سوله ها

ساخت بهترین سوله

ساخت بهترین سوله : در ساخت بهترین سوله مراحل مختلفی وجود دارد که اندازه گیری ابعاد سوله یکی از مهم ترین مراحل ابتدایی در ساخت می باشد که در صورت اشتباه، هزینه های اضافی زیادی را به خریدار تحمیل می کند چون این اندازه ها ارتباط مستقیم با وزن آهن مصرفی سوله دارد. اندازه گیری صحیح ارتفاع سوله و دهانه در مصرف آهن تاثیر می گذارد.

ارتفاع سوله

در تعیین ارتفاع سوله مواردی از قبیل نوع کاربری سوله، اندازه ماشین آلات مورد استفاده و فضای دلخواه جهت سوله موثر هستند . اندازه برش ورق ها برای ارتفاع بلند، ۶ متر می باشد که باعث اجرای ارتفاع بالای ۳ متر می شود. جهت تعیین ارتفاع سوله در تاج به عرض و شیب سوله توجه می کنند برای مثال در صورتی که ارتفاع ستون ۶ متر و عرض آن ۲۰ متر و شیب سقف ۲۰ درصد باشد ارتفاع سوله در تاج ۸ متر می شود و در صورت تغییر هریک از این مولفه ها ارتفاع سوله در تاج تغییر می کند.

سوله در دهانه های ۱۰ الی ۲۵ متر با قاب ساده اجرا می شوند و در صنایع به طور معمول ابعاد دهانه ۲۰ متر و ارتفاع ۶ متر می باشد. در ساخت سوله باید از مواد مرغوب استفاده کنیم که در مورد فولاد مصرفی، بیشتر از فولاد st 37  استفاده می کنند و نوع جوش ها نیز بر اساس فولاد مصرفی متغیر می باشد. محاسبات برش، جوش،مونتاژ و رنگ آمیزی باید بر اساس نقشه اجرایی انجام شود.

سازه های فلزی در سوله عبارتند از:

  • پایه ها
  • پرلین ها،
  • فریم ها
  • بادبندها
  • اتصالات کامل و تیرهای کرین

ساخت سوله از ابتدا شامل طراحی، اجرای فونداسیون – کف سازی – ساخت ، رنگ آمیزی و نصب اسکلت، پوشش سقف و بدنه سوله – دیوارچینی و قرار دادن درب و پنجره می باشد. در مرحله پوشش سقف می توان از مواد مختلفی استفاده کرد که برای اینکه بهترین سوله را بتوان ساخت باید از مواد مرغوب مثل ساندویچ پنل ها استفاده کرد برای دیوارکشی هم می توان ساندویچ پنل ها  را به کار برد این پوشش ها از لحاظ عایق بندی و اجرای سریع نسبت به سایر مصالح ارجحیت دارد .

سوله سازی

خرید سوله

فروش سوله

بهترین نوع سوله, خرپا سوله, ساخت سوله های خرپایی, سوله, سوله ی سبک, شناخت انواع سوله, قیمت سوله, مصالح به کار رفته در ساخت سوله, موارد کاربرد سوله های خرپایی, هزینه ساخت سوله

سوله سازی

سوله سازی : در گذشته سوله سازی به مفهوم کنونی نبود و ساخت ساختمانهای فلزی یا بتنی هزینه زیادی را می طلبید اما پیشرفتهایی که در زمینه ساخت سازه ها اتفاق افتاد، باعث شد تا ساخت سوله های جدید با هزینه های پایین و سرعت اجرای بالا رونق پیدا کند ساخت سوله ها با ساختمانهای معمولی متفاوت بوده و به دلیل دهانه ها ی بزرگ و سقف شیبدار باید در طراحی آن ها دقت بیشتری شود.

طراحی سوله

از عوامل مهمی که روی هزینه های پروژه تاثیر می گذارد و باعث تغییر قیمت سوله می شود تخصص و دقت در طراحی سوله می باشد که عدم وجود هر یک از این دو عامل باعث ایجاد هزینه های فراوانی می گردد. بعد از طراحی سازه بر اساس نکات مورد نظر مشتری و ارزیابی زمین توسط مهندسان ساخت سوله آغاز می شود.

سوله سازی

ساخت سوله از مراحل مختلفی تشکیل شده که عبارتند از:

  1. خرید ورق های آهن : در این مرحله ورق ها براساس وزن مورد نظر در پروژه از بازار تهیه می شود. قیمت این ورق ها روزانه متفاوت بوده و به صورت جهانی محاسبه می شود.
  2. سوراخکاری و برش ورق: در برشکاری، ورق ها توسط دستگاههای cnc و گیوتین به اندازه های دلخواه برش و سپس به هم جوش داده می شوند بعد از جوشکاری براساس نقشه های سازه سوراخکاری انجام می گیرد بعد از اتمام این مراحل برای اطمینان از عدم زنگ زدگی، قطعات را سند بلاست کرده و پس از رنگ کاری دو لایه و خشک شدن آماده ارسال می گردند
  3. زمین مورد نظر نیز مسطح گشته و کارهای پی ریزی و فونداسیون انجام گرفته و آماده برای نصب سوله می گردد.
  4. ساخت پوشش سوله: براساس نیاز و بودجه می توان از انواع پوشش سقف سوله استفاده کرد که عبارتند از ورق آلومینیومی همراه با پشم شیشه- ساندویچ پنل و ورق سقفی که از بین این چند نوع استفاده از ساندویچ پنل اصولی تر می باشد این پوشش در برابر زلزله مقاوم بوده به عنوان عایق حرارتی و صوتی عمل کرده و سرعت نصب بالایی دارند. در سقف اکثر سوله های ورزشی،سوله های صنعتی و…. از این پوشش استفاده می کنند.
  5. دیوار چینی: برای ساخت دیوارهای سوله می توان از آجر یا ساندویچ پنل استفاده کرد.
  6. کف سازی سوله: به دلیل استفاده از ماشین آلات سنگین کف سازی باید از استحکام لازم برخوردار باشد.
ساخت سوله, سوله, سوله سازی, سوله فروشی, سوله فوری, سوله های دست دوم, سوله های سبک, قیمت ساخت سوله, هزینه ساخت سوله
بدون نظر

ارسال دیدگاه